Joop - Joop! Homme (1989) 1980’lerin sonunda piyasaya çıkmasına rağmen, 1990’ların en fazla tartışılan parfümlerinden birisi. (Yeniden yorumladığım parfümlerden)
Parfümlere meraklı olan yada olmayan herkesin bildiği (en azından şişesini) bir klasiğe yeniden bir şans vermek istedim. Daha önceki denemelerimde hiç sevmemiştim kokusunu. Bakalım geçen yıllardan sonra durum ne?
İlk açılışı keskin bir tarçın+bergamot şeklinde. Ne tam baharatlı ne de tam turunçgilli. Söylemem gerekir ki acemilikle biraz fazla sıktığım için boğazımda bir yanma hissettim dersem abartmış olmam. Çok güçlü bir başlangıç. Neyseki bir süre sonra orta notalar devreye girince sakinleşiyor. Bu kokuyu nasıl anlatırım çok emin değilim. Şekerli meyvelere plastik boru kokusu ekleyin. İşte aynen böyle. Çok tuhaf, çok yapay, çok rahatsız edici. Böylece de devam ediyor. Genel olarak çok şekerli meyveler ve plastik kokusu.
Evet biliyorum Joop Homme! bir klasik. Seveni çok. Hayranı fazla. İkonik, popüler, çarpıcı ve seksi. Ama bu parfüm kesinlikle bana göre değil. Çok yapay, baş ağrısı yapan, plastiğimsi, kadınsı, kimyasal ve hastane gibi kokuyor. Sevmesi de kullanması da zor. Şunu belirtmek gerekir ki ya sev yada nefret et tarzında. Ben tereddütsüz nefret edenler tarafındayım. Bu kadar yapay ve kimyasal bir kokuyu taşımaya tahammülüm yok. Ama severek kullananlara da saygı duyarım. Şişesinin ise neden pembe renkli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Bahsetmem gereken bir konu da kalıcılığı. Keskin ve saldırgan tarzından dolayı kalıcılığı çok iyi. Saatlerce üzerinizde hissedebiliyorsunuz. Farkedilirliği başlarda çok yüksekken geçen saatlerin ardından biraz sakinleşiyor. Yine de gayet iyi. Tam bir sonbahar-kış parfümü. Yaz için fazla boğucu ve ağır kaçabilir. Her ne kadar olumlu şeyler düşünmesem de her parfüm meraklısı 1-2 kere de olsa Joop Homme’u denemeli. Denemeden kesinlikle almayın derim.
Artıları:
+ İlk açılışı biraz keskin olsa da fena değil. Parfümün sevebildiğim tek bölümü.
+ Kalıcılığı ve farkedilirliği gayet tatmin edici.
Eksileri:
- Yapay, rahatsız edici ve sevmesi zor yapısı.
- Fazla sıkıldığında baş ağrısı yapıyor.
- Denemeden alındığında hayal kırıklığı yaratabilecek tehlikeli kokulardan.
İnsanlar bu parfümün neyini beğeniyor anlamıyorum gerçekten...
YanıtlaSilbazı insanlar eksozdan çıkan duman kokusuna bayılır,bazıları da daha ilginç olan kokulara.zevkler ve renkler tartışılamaz.
SilSanırım parfümlere yorum yazarken parfümlerin ne kokusunu duyarak ne de şişesini gerçekten bilerek yazıyorsunuz. Yorumunuzu tekrar okursanız şişesinin pembe olduğunu söylediğinizi görürsünüz fakat joop adlı parfümün şişesi şeffaftır; parfümün kendisi renklidir!
YanıtlaSilCok guzel farketmissin durumu kardes.. Adamin yaptigi incelemeler fragrantica ve basen9tes gibi sitelerdeki pqrfum yorumlarini ingilizceden cevirip derleme yamaktan ibaret..
SilBazen birden fazla kaynak kullandigi icin kendi kendiyle celisen yorumlar yapabiliyor.
Parfümün boşu var bende ama şişe pembe. Allahım. Yoksaa. Renk körümüyüm.
Silşeffaf.
SilEvet dediğiniz gibi parfümleri hiç denemeden kafamdan uyduruyorum burada yazdıklarımı. Foyamı ortaya çıkardınız. Bravo. Hay Allah çok utandım şimdi. (Kokuyu bilmeden yorum yazmak nasıl oluyorsa)
YanıtlaSilBir şişe Joop Homme'u elinize aldığınızda gördüğünüz renk pembe değil midir? Ben mi yanlış görüyorum acaba.
Şişesinden çok kokusu daha önmli değil midir parfümlerin?
Takılmayın böyle küçük şeylere...
kokunun yapay olduğunu düşünmüyorum çünkü çok kalıcı. tamam mesela lolita lempicka lift in, sahtesi de kalıcı ama bu farklı bence. çamaşır yıkansa da kokuyor. yapay demişsiniz ama bir kere daha gözden geçirin. eğer yapaylık lafı kalkmışsa yazıdan, yazımı önemsemeyin arkadaşlar.
Silşişede , parfümde mora yakın renkte, koyu lila gibi. şişeyi boş şişeye pıspıs la biraz aktarmıştım, ondan biliyorum :D..
jean paul gaultier 2 , aldım ve pişmanım yani bazıları 12 sat sonra kokuyu alıyor ama öyle pahalı ve edp bir parfüm daha çok kokmalıydı.. kokusu bunun gibi kalıcı değil ama ysl kouros a göre konuşuyorum :) . ysl kouros un eski formülü ile beraber kullanılabilir joop.
tekrar ediyorum : '' kokusu bu kadar kalıcı bir koku yapay olamaz. '' zaten joop ciddi bir firma imiş. saygılar
sexy sexy sexyyyyyyyy bu koku cok cok sıcak ateşli bir koku..seversin sevmessin ama kesinlikle saygı duyulası bir parfum..joop un diğer parfumleri pek bir işe yaramaz belki biraz nıghtfligt
YanıtlaSilJOOP HOMME elimde suan kokluyorum ama bir yanım bune boyle derken diğer yanım iç giciklayıcı derecede sexy diyor işin aslı sevmeyerek kullanıyorum 98 tl ye aldım sevil den ama gelin görün ki aldığım bayan tepkileri inanılmaz olumlu sırf bu yorumlar yuzunden kullanıyorum cok dengesız bir parfum bence tam ya sev ya terket olayı var yanı garip ve her erkegin kararsız kalacagı bır parfum bayanlar aşırı sevivor lar
YanıtlaSilMerhaba,
YanıtlaSilZaten yıllardır bu kadar çok satmasının ve popüler olmasının sebebi sanırım tam da söylediğiniz durum.
Ben yine de hiçbir zaman para verip almayacağımı biliyorum. Sevenlere ise saygı duymaktayım.
Joop un diğer parfümleri pek bir işe yaramaz diyen arkadaş acaba joop go kullanmışmıdır bence joop un en güzel kokusudur. Biraz rochas man andırır kokusu.
YanıtlaSilUmut
YanıtlaSilMerhaba,
2 senedir Joop Homme kullamaktayım. Öncelikle kış kokusu olarak üstüne tanımam. Ayrıca hem rüzgarda, hemde normal olarak koku hemen farkediliyor. Bayanlar tarafında çok beğenilen bir parfümdür ayrıca.
yeni aldım şuan fena değil
YanıtlaSilmüthiş bir parfüm yazın kullandım bir dönem ama milletin burnunun direği kırıldı ayarında ve kışın kullanıldıgında bir problem yok çok sağlam bir parfüm.
YanıtlaSilcok sexyyyyyyyyy :D
YanıtlaSilJOOP homme zeytinburnundan nereden alablırım lutfen yardım edin acilll ??
YanıtlaSilorta noktalarındaki o bal kokusu yok mu adamı deli eder.sıkın 45 dk sonra taze taze bal kokusu mis gibi bu arada dün gömleğime 4 fıs sıktım 1 gün geçti cayır cayır da kokuyor.
YanıtlaSilkalıcılığı çok iyi! kokusuda çok kötü değil! son zamanlarda parfümler bence çok kadınsı şekerli vs bu yüzden kötü gibide gelebilir.
YanıtlaSildestan yazmışsın bravo :)
YanıtlaSilJOOP HOME GERÇEKTENDE İNANILMAZ BİR KIŞ PARFÜMÜ KAPALI ORTAMLARDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA TAFSİYE ETMEM İÇİNDE BULUNDURDUĞU KİMYASAL MADDELER BELLİ BİR SÜRE SONRA BAŞ AĞRISI YAPABİLİYOR.. HER NE KADAR ERKEKLER İÇİN AĞIR BİR KOKU OLARAK GÖRÜNSEDE AÇIK HAVADA KIZLARIN ARKANDAN DÖNÜP KOKUNU TEKRAR ALDIRCAK KADAR CEZBEDİCİ BİR ÖZELLİĞİ VAR KIŞIN JOOP HOME YAZIN İSE 212 VİP TEK GEÇERİM
YanıtlaSilslm Raşit bey bloğunuzu açıkçası her gün okumadan rahat edemiyorum, zevkler bu kadar mı benzeşir, benzeşiyor demek, bence joop homme da en az kouros kadar itici bir koku, bence bu kokunun sevmediğiniz kokular içinde en azından ilk 5 te olması lazımdı:)(benim kişisel görüşüm tabii ki)
YanıtlaSilsizden bir ricam da şu olacaktır: dior homme gerçekten benim de 1 numaramda, fakat reformülasyon şeklini bir an evvel koklamanız ve aradaki farkları dile getirmeniz, bu konuda hem çok üzüntülü hem de inanın ki çok muallakta kaldım. Erhan
Haklısınız Erhan bey. Joop Homme bence de en kötüler listesinde kendisine rahatlıkla yer bulabilir.
SilDior Homme'un yeni versiyonunu denemedim ne yazık ki. İnşallah berbat etmemişlerdir diyerek avutuyorum kendimi.
joop homme'ye büyük haksızlık yapıyorsunuz.Parfumu kapağında kokladığınızda gül kokusu gibi gelebilir yada ilk sıktıgınızda iğrenç gelebilir ama parfumu doğru kullandığınızda (boyun bileklere kulak arkalarına sıkıyorum)2 saat sonra parfum oyle bir hal alıyorki inanılmaz çekici şu ana kadar olumsuz bi eleştiri almadım sürekli markasını soranlar oldu.Bence parfumleri yorumlarken üszerinizdeki etkiye göre yorumlayın kapağındaki kokusuna göre değil
YanıtlaSilrasim bey bende 2 gün önce aldım orjinalini sağlam bir yerden ama koku hiç kalıcı değil sizdeki nasıl kalıcımı .tşklr.
Silben en çok akşam üstü etkisini gördüm.kulak arkalarına göğüse ve enseye ayrıca kol bileklerine birer defa sıkıyorum akşam üstü hani güneş tam artık batar inanılmaz etkisini gördüm sıcakta güneşte uçuyo diye düşünüyorum terlediğimizden.İnanılmaz yorumlar aldım özellikle 1-2 saat arası tam oturuyo şu ana kadar 4-5 kişi sormuştur markasını oturduğum ortamda aaa ne güzel koktu diyenler oldu (kız) başka zaman hangi markayı kullanıyosun diye soranlar oldu.Sana tavsiyem bu zaman içerisinde kullan ve benim kullandığım şekilde
Silparfum kesinlikle kalıcı ve kendini belli eden buna kesinlikle emin ol.
SilMerhabalar brn furkan. Arkadaşlar bu parfüm beyaz tenlere gidermi? Birde kızlar çok beğeniyor diyordunuz ama Raşit bey en berbat parfümlerden biri diyor. Kararsız kaldım birde yaşım 16. Çok mu ağır kaçar?
YanıtlaSilsevgili PARFÜM MERAKI ..joop lara girdin bir tek Joop GO! kaldı..GO ya da bir yorum döksen süper olur.Go için ne düşünüyorsun merak ediyorum!..sevgiler
YanıtlaSilJoop - Go ne yazık ki elimde yok zett. Keşke olsa da yazsam.
SilAfedersiniz, Full Speed Kullanıyordum. Fakat sıkıldım :( ve Çok parfüm kullanmayı da sevmezdim asında ama Güzel bir Parfüm önerirseniz sevinirim. Çoğu yorumları okudum ve çoğu parfümleri de almaktan vazgeçtim. Tabi ki zevkler farklıdır, sonuç itibariyle parfüm güzel kokmak vs amaçlarla sıkılsa da bence asıl amaç karşı cinsi etkilemek, bunu inkar etmek isteyenlere de saygı duyarım. İsteğim etkileyici bir koku olmasıdır sonuçta... Arkadaşım Vicente Loopec diye bir parfüm önerdi ama çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler...
YanıtlaSilMerhaba,
SilKarşı cinsi parfümünüz değil sizin kişiliğiniz ya da diğer insani özellikleriniz etkileyebilir. Daha önce de defalarca söylediğim gibi hiç bir kadın parfümünüz için sizden etkilenmeyecektir. Bu anlamda parfümlerden çok fazla şey beklemeyin.
Vicente Loopec diye bir parfümü daha önce hiç duymadım.
Yazılarımı dikkatlice okursanız istediğinize yakın parfümlerin bir listesini yapıp mağazalarda deneyebilirsiniz. Kararınızı böyle vermeniz daha isabetli olacaktır.
Öncelikle yorumuma cevap verdiğiniz teşekkür ederim. Etkilemkten kastım sadece hoş bir etki bırakmak manasındaydı ...Dediklerinize kesinlikle katılıyorum tabikide Parfüm sadece yan etken.Ama Önemli bir faktör sonuçta. Önerileriniz için teşekkürler. Rochas hakkında ne diyebilirsiniz peki ?
YanıtlaSilParfümün her tende farklı koktuğunu düşünürüm. Bu parfümde de böyle bir durum var. Herkes sevemiyor ya da yakışmıyor. Bu parfüm benim için efsanedir ve vazgeçilmezdir. Kokusu etkileyici bir koku olmasıyla beraber kalıcılığına tek kelime edemem. Çünkü kullandığım en kalıcı parfümlerden en üst sıralarda gelir. Bu efsane parfüm eski olmasına rağmen de gariptir ki etrafımda çok az kişi bu kokunun adı ne diye bana sormamıştır. Joop delisi olarak ben amiral gemi homme dan asla vazgeçmem :)
YanıtlaSilBenim şuan merak ettiğim ise joop home wild. Sanırım yeni bir koku ve inanılmaz merak ediyorum. Hatta netten denemeden almamamk için kendimi zor tutuyorum. Bunun hakkında bir şeyler biliyor musun ya da denedin mi merak ettim? Sanırım asi bir kokuymuş özellikle tütün ve tarçın birleşimiyle.Gerçi homme sevmeyen biri olarak sana sormam pek doğru değil ama objektif düşündüğünü düşündüğüm için sormak istedim ;)
.
Emoti komşu;ben epeyce parfü kullanmış biri olarak JOOP HOMME farkedilirlik/kalıcılık ve fiyat performans verimliliği olarak her zaman gündemimde oldu yıllardır..alıp kullanmadım hiç..kokusunu bir türlü sentezleyemedim yani neye benzediğini;güzelmi yoksa güzel olmayan bir kokumu;yani ne sevebildim ne de nefret ettim bence çok enteresan bir koku..JOOP GO var şu an elimde ..GO çok hafif bir koku HOMME a göre..sana sorum şu:şişe alıp kullanımda yani düzenli kullanımda seni sıkmadımı?pişti olma durumu çok olmuyormu? birde GO yu biliyormusun?evetse sence kış a mı yaza mı daha uygun?ben JOOP ları analiz edemiyorumda:) ..
SilJoop Homme, zett'in de dediği gibi çok ilginç bir yerde. Benzerine kolay kolay rastlanır mı şüpheliyim. Ama ben bir türlü sevemedim. Zaten Joop Homme'un büyük bir hit olduğunu herkes kabul ediyor.
SilJoop Homme Wild'i ilk defa senden duydum. Acaba yeni bir parfüm mü? Araştırmak lazım.
evet PARFÜM MERAKI doğru J.H.WILD çıktı ..sen bir baksan ona belki seveceğin ilk joop un olur:))
YanıtlaSilen sadece joop homme u kullanmadığım için hiç sıkmadı beni, Akşamlarımın vazgeçilmez kokusu. Evet go yu da kullandım tam bir yaz kokusu. Ama alt notasından mıdır nedir, saati geçtikce kokuda ilk sıktığım güzelliği alamıyorum nedense. Ama genel olarak go da sevdiğim bir koku. Homme konusuna gelince de kesinlikle akşam sıkılması gerekiyor. Ama gündüz şık olmuşsam gene sıkıyorum :) İnan hiç pişti olmadım bu kokuyla. Jumpla, go ile oldum ama nedense homme da olmadı. Homme cidden tarifi çok farklı bir koku o yüzden dedim ya kimi ya çok seviyor kimi de hiç sevmiyor. Sen arada karar verememişsin sanırım :) GOfiste ayrı joop, akşam ayrı joop kullanıyorum :)) Ama bu aralar enerjimden olabilir joop jump tercihim.
Silwild yeni çıkmış sanırım. Hala deli gibi merak ediyorum :)
Cennetteki gılmanlar böyle kokuyor olsa gerek, resmen tapıyorum bu kokuya Cansu
YanıtlaSiljoop home ilk parfümüm ve son parfümüm olarak kalacak sadece günde bir kez bornunuza sıkın ve koku neymıs gorun gun ıcerısınde o kokuyu alamıyorsunuz ama cevrenızdekiler buram buram o kokuyu hıssedıyorlar ne zaman kullansam sadece tek bir fıs ta bile abartmıyorum 2 gun çıkmaz ustunuzden ne zaman biri ile karşılaşsam parfümün adını sorar bu parfümle gecen bir olay geçmişti başımdan barfumu sıktım şişesinide masanın uzundeki paralar camdan ruzgar esip dusmasın dıye uzerıne koydum daha 2 gun sonra parfümü kullanmadan sabah alısverıs ıcın markete gittim kasıyer kıza parayı verdım kız bır paraya bır bana baktı sonra alıp parayı koklamaya başladı anlam veremedim ne yapmaya çalıştığına sahte olup olmadığını koklayarakmı anlıyorsun dedım kıza kız guldu ve dedıki çok güzel bır koku var paranın uzerınde aldım kokladım ve gerçekten buram buram kokuyordu kız parfümün adını yazdı teşekkür ettı vs. bunun gıbı olaylar olabılıyor ama ne olursa olsun tek fıs bıle sıksanız şişenın ine girip çıkmış gibi kokarsınız bir bayanın bu kokuyu duyupta sıze adını sormamasına imkan yok daha cok kadınlar begenıyor kokuyu erkekler gurur yapar takmazlar pek :)
YanıtlaSilbu yoruma yazacak bişey bulamadım...tşkler.gece yatağa girince beni resmen sedatize eder.5 parfümümün en klasiği ve efendisi.müslüm babası bi nevi;)
SilHomme wild aldım dün. Ve çok hoş. Şeker ve meyvemsi notaları var. Ama ağır degil, hafif sandal bastırıyor onları. Tam kalbinde hafif çılek ve vanilya var. Işte orası ölüm vuruşu. Sabah 11 de bilegime sıktım. Koku daha yeni uçuyor.
YanıtlaSiljoop wild. Gerçekten enteresan bir parfüm tatlılığı şekerden değil de baharat ve meyvelerden geliyor sanki karar veremedim daha açılışı güzel sonraları ilk kokuyu algılayışta '' ya bu da sıradan yeni dönem şekerli koku diyosunuz'' ama sonradan tatlımsılık şeker değil de baharat meyve olduğu anlaşılıyor. Diğer tatlımsı parfümlerden ayrı tarafı isiminde ve logosunda saklı klasik tatlımsı feminen- şirin ergen çocuk havasında değilde serseri bir havası var kokusunun.Dengesiz bir koku kesinlikle
YanıtlaSiljoop homme var şu an üzerimde berbat ötesi bir parfüm editörün yorumu doğrudur hiç kimse kusura bakmasın
YanıtlaSilBence 3,5 vererek bile ziyadesiyle fazla puan vermişsin. Keşke hiç olmasıydı dedirtecek bir parfüm birine işkence yapmak için kullanabilirsiniz
YanıtlaSilBu kadar rahatsız edici bir parfümü kullananın büyük ihtimal kullanma sebepleri: Ucuza bulabilmesi, kalıcılık ve farkedilirlik müdavimi olması ve tabii en ölümcül nokta kızların beğenisinden dolayıdır. Eğer kokusunu severek kullanıyorsa da tabii ki saygı duyarım.
YanıtlaSilrezalet bir parfüm.kim fehmi koru gibi kokmak ister
YanıtlaSilhttp://www.superpoligon.com/haber/10494
Evet öyle haberler çıkmıştı bir ara. Fehmi Koru'da kullanıyor Joop Homme'u diye. Demek ki Joop Homme'dan nefret etmem için bir sebep daha çıktı :))
Silen sevmediğim koku listemde herzaman 2. olmuştur joop homme :) 1.sinden emin değilim
Silbu koku bence hani 90 lardaki ucuz güney amerika dizilerindeki sonradan görme zengin kötü adam varya işte o adamın parfümü
YanıtlaSilJoop Homme'nin orjinal parfümünü 2'nci kez kullanıyorum. 1991 yılından beri de tanıdığım bir parfüm. O yıllarda gemilerde çalışırdım ve gemide bir arkadaşımız bu parfümü sıkardı ve açık denizde tüm gemiyi bu koku sarardı. O esnada başka bir mahalde olsakta onun parfüm sıktığını hemen anlardık. Bu parfümün özellikle imitasyonunu her yerde duyacağınız,her yerde rastlayacağınız için bolca pişti olabileceğiniz bir parfüm. Ancak bu parfüm çoğu kişiye çok güzel geliyor. Şu anda kullandığım 3 adet orjinal parfümüm var, Joop Home, Azzaro Pour Home ve Calvin Klein One Schok. aralarında kalıcılığı ve fark edilirliği tartışmasız olarak en yüksek olanı Joop home. Bence kokusu çok ta güzel. Ama, bu kokuyuherkes tanıyor, parfümle uzaktan,yakından alakası olmayan dahi Joop'un fuşya renkli olanı mı diye soruyor. Pişti olmak önemsizse kesnlikle en başta alınacak bir parfüm.
YanıtlaSilJoop homme extacy diye bi ürüne rastladim. Bloglarda veya fragnaticada yorum yok hiç. Bal rengi bi şişesı var. Gören varmı hiç yada deneyen ? Raşit ?
YanıtlaSilBende görmüştüm Extacy diye bir modelini. Sanırım sahte. Çünkü öyle bir parfüm görünmüyor hiç bir yerde.
SilEvet. Fragnaticada falanda yok. Tek sanalpazarda mevct
SilJoop'un, Nightflight hariç bütün kokularını denedim. Wild'dan bir beklentim vardı, diğerlerine göre daha iyi olsa da yine de tatmin edici değil.
YanıtlaSilWild bence en başarılı joop modeli
SilWild'ı dün tekrar kokladım 2. koklayışım oldu ve parfüme bakış açım olumlu yönde gelişti diyebilirim. 1 Million tarzında, tatlımsı ve hoş kokuyor.
SilEn ıyi joop modeli bence
Siljoop Homme Wild bi harika...
YanıtlaSilHomme wild seven biri daha. Yalnız değilim :-)
SilParfüm Merakı joop Homme Wild denemeni ve yorumlarını bekliyoruz...
SilBende joop! Faniyim. Ve wild'i almak istiyorum ama hicbiryerde deneme firsatim olmadi. One million a benziyor dedi arkadas. Bu cok kotu iste.
YanıtlaSilAlakası yok 1 millionla
YanıtlaSilHer ne kadar 1 million ile aşırı bir benzerliği olmasa da denediğim seferlerde 1 million'ı anımsatan bir koku olduğunu hatırlıyorum. Hatta 1 million ve 212 Vip'den esintiler taşıyordu.
YanıtlaSilİçindeki votkadan dolayı 212vip :-)
SilEvet:)
Silçıta meselesi. kullandığı en pahalı parfüm joop sa onu över insan.ben başka forumlarda ''brüt ü tek geçerim'' , ''snob efsanedir, candır'' yorumlarına sıklıkla rastlıyorum. saygı duyarım. ama sende biraz saygı duy. sağa sola saldırmanın anlamı yok. ''sevgilimin parfümüne nasıl böyle düşük puan verirsin'' diyenlere bile şahit olduk. saçmalamayın lütfen. ve tekinacar da sevilde kaliteli parfümleri denemek bedava. deneyin lütfen. fikirlerinizi değiştirmenizde yardımcı olacaktır. aa gerçekten de joop tan veya her neyse o parfümden daha da kaliteli, güzelleri varmıştı diyeceksiniz emin olun.
YanıtlaSilYa bir bayan olarak inanılmaz itici bir parfum joop homme babamın guneste unuttugu şarap şişesindeki bozulmus sarap gıbı ogrenç otesi bir koku bunu sıkıp yanıma gelen bir erkekle selamlasmam bile oradan kacacak fırsat kollarım tek kelimeyle iiigggreeennçççç
YanıtlaSildecant olarak hediye geldi.Yapaylık buram buram ama kalıcılık vede farkedilirkte Raşit üstadın puanı cuk oturmuş.Hakkını yemeyelim.
YanıtlaSil1998 senesinden beri Joop Homme ile ilgili en ufak bir olumsuz eleştiri almadım, aksine hep olumlu yönde görüşlerle karşılaştım.. Tabii ki koku aynı müzik gibi zevk meselesidir ve tartışılmaz. Ancak kendi görüşümdür ki; bu koku kahvehane de okey ya da playstation cafelerde oyun oynamakla zaman geçiren insanların yorumlayacağı seviyeden çok üst düzeydedir.. Çünkü çevre de aynen boş işler müdürleri ile dolu olacağı için alınacak eleştiriler de aynen o şekilde olacaktır.
YanıtlaSilSaygıyla.
kesin jopp homme'yi sevgilisi kullaniyor :)) Bizim ordaki kahvelerde herkes tom ford kullaniyor joop homme bizi bozar ablam yaa :D
SilMerhaba Esra Çakır Çelik..
YanıtlaSilParfüm işini pas geçip sosyal ayrımcılık sözcüsü olmuşsunuz gibi görünüyor.
Play station oynayan, kahvehaneye giden ya da okey oynayan bir insan değilim..Fakat üslubunuz bence biraz agresif olmuş. Neden beğenmediniz o arkadaşların tercihini anlayamadım?
Kendi fikrimi de söyleyim bu kokuyla ilgili. Burun direği sızlatan yapaylık ve ucuz malzemenin en çok satan hali diye özetleyim.
Bence joop homme çok abartılacak bir parfüm değil. Kalıcı olduğu için "az para veriyim çok koksun" zihniyetli bir çok tüketici tarafından beğenildi. Zaten siz de beğenmişsiniz hayırlı olsun.
Herşey iyi hoş da, parfüm yorumlayanların statüsüne çok takılmışsınız. Bakın Raşit üstad 3.5 puan demiş. Kusura bakmayın beğenmediğim için.
daniel a. (+1) tebrikler.
YanıtlaSilben bu kokuyu sıktığımda sevmeyen arkadaşa daha rastlamadım. :D 10 yıldan fazla oldu kullanırım.
YanıtlaSilBir kişi de bu ne bicim koku kullanma şunu demedi...
seni kırmak istememiş olabilirler.
Silaslına bakarsanız benim uzun zamandır merak ettiğim joop jump. blogta parfüm ile ilgili inceleme yok hocam. herhangi bir fikriniz var mı parfüm ile ilgili? ben bir kaç sene önce arkadaşımda koklamıştım müthiş bir parfümdü. özellikle benim gibi şekerli vanilyalı parfüm sevenler için şahane gibi gelmişti?
YanıtlaSilJump'ın incelemesi var. Siz bulamadınız sanırım. Ama ileride belki yeniden daha detaylı yazabilirim Jump'ı.
Siluzun bi aradan sonra tekrar denedim ve yine ''hayatımda kokladığım en kötü parfüm'' damgasını üzerinden atamadı. 3 sterlinlik gibellini x bolt bile bundan daha iyi.
YanıtlaSilÜzerime Sıktığımda Bayanların Devamlı Bana Sorduğu Birkaç Parfüm İsmi vericem Bu Parfümleri KIlzar Çok Beyeniyor Ve Kullanmak İstiyorlar İlk Olarak Ençok Tercih Edilen: Snob classic Snob Sport Ve Burbery Classic Bu 3 Parfüm Benim Hayatımda Çok Artıları Var
YanıtlaSilMaalesef reformule oldu ve eskisi kadar güclü degil
YanıtlaSilHerkesin teni,duruşu,tarzı ve zevki farklı olduğundan herkes bu parfümü kaldıramaz kaldı ki her erkekte aynı sonucu da vermiyor nasıl ki bir kıyafetin duruşu kişiden kişiye değişiyorsa kokunun da kişiye uyması gerek. Joop 'un kokusunu ilk duyduğumda kokuyu takip ettim kimin sıktığını bilmeden ve o günden beri de bu kokuya olan zaafım hiç geçmedi sevdiğim kişinin teninde koklamak kadar zevk veren bir şey yok açıkçası baştan çıkarıyor ve 2 gün sonra bile hala hafiflemiş haliyle kokuyu hissetmek güzel her duyduğumda uyarıcı bir his yaratıyor bu konuda etkileyici. Parfümün ucuz olması veya pahalı olması kokunun etkili ve kalıcı olmasını belirlemez.Parfümün özelliğinde öyle boru kokusu,plastik vs de yok nedir yani polimer üzerine mi çalışıyorsunuz Bvl 'nin black edt 'si için bu söylemi yapsanız en azından anlarım
YanıtlaSil80ler joop, 90 lar Jean paul 2000 ler prada 201o tom ford, boşver hepsi gay :)
YanıtlaSil