18 yorum

  1. İyi günler Raşit bey,kırmızı meyvelar ozellikle vişne ağırlıklı bir parfüm desek hangi ismi söylediniz

    0
    0
  2. Sevgili dostum P.M! Böylesi güzel bir sanat eserine sahip olamama vesile olduğun için çok teşekkür ederim,iyikide benimle paylaşmışssın ,sağol var ol…

    0
    0
  3. Merhaba parfum meraki,
    Gecen gunlerde ayni parfum evinin "wazamba" isimli parfumunu aldim, asil amacim "cuir ottoman" yada bu yazida bahsettiginiz eserdi ama maalesef… bir bayan olarak ben de cok begeniyor ve kullaniyorum bu tur parfumleri. Farkli bir tur ama mesela Terre d'Hermes de bazi zamanlar kullandigim, beni ferahlatan bir koku. Wazamba'yi soracak olursaniz biraz SL Fille en Aiguilles isimli parfumu andiriyor. sizin de favorinizdi sanirim, tavsiye ederim denemenizi.
    PdE cok basarili bir parfum eviymis, gec farkettim, guc olmasin. Decantshop umarim size daha cok ornek gonderir, sizde bizimle guzel bicimde paylasip bizi bilgilendirisiniz ;-). Bu forumlari okuyanlar, cogunluk umarim, gunumuzun hoyrat gercekliginden biraz olsun kopmak isteyen, anlattiniz gibi parfumler sayesinde baska diyarlara, kisiliklere gecmek isteyen insanlar…en azindan kendi adima konusayim.
    Tesekkurler,
    Natali.

    0
    0
    1. Author

      Merhabalar,

      Parfum d'Empire çok başarılı bir marka bence. Yeterince bilinmemesi büyük kayıp. Gizli bir hazine adeta. Wazamba benimde çok sevdiğim bir parfüm. Dediğiniz gibi Fille en Auguilles'e çok benziyor. İkisini de çok seviyorum zaten.

      Malum ülkemizde yaşamak ve akıl sağlığını koruyabilmek hakikaten zor. Eğer bir nebze insanları günlük sorunlarından alıkoyabiliyorsam ne güzel.

      0
      0
  4. Harika diye niteleyebileceğim bir parfüm benim içinde. Sende çok güzel yorumlamışsın, özellikle soğuk kış günlerinde insanın içini ruhunu ısıtacak bir kokusu var.

    0
    0
  5. Cumartesi Tom Ford Extreme denedim. Beş para etmez market parfümü. 360 TL diyor bir de. Komedi gibi ya…

    0
    0
  6. Merhaba.Raşit bey,bu parfümü Harvey Nichols da bulabilirmiyiz?

    0
    0
    1. Author

      Parfum d'Empire'ın parfümleri Harvey Nichols'ta yoktu en son. Belki getirmişlerdir. Tam bir bilgim yok.

      0
      0
  7. Merhabalar. Raşit bey,size ulaşabileceğim bir e-mail adresi öğrenebilir miyim? Detayları ile sormak istediğim birkaç soru vardı.

    0
    0
    1. Author

      Ülkemizde bir zamanlar epey seveni vardı Roma'nın. Onun için çok kişi benden incelemesini istiyor. Fakat ne yazık ki elimde yok Roma. Eğer ulaşabilirsem tabii ki yazarım.

      0
      0
  8. Mükemmel koku,mükemmel inceleme. Annick goutal ambre fetiche ile birlikte piyasadaki en iyi amber temalı parfümler bence, Fiyat olarakda diğer niche markalara göre uygunlar. Balon creed ler ve tom ford lar piyasadayken bu parfümlerin çok bilinmemesi iyi oluyo aslında.

    0
    0
    1. Author

      Fark edilirliği başlarda çok yüksek. Hatta bütün odayı kaplıyor. Sonrasında da gayet iyi. Kalıcılığı ten üzerinde 2 güne yakın. Performansta gayet başarılı.

      0
      0

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.