4 yorum

  1. 1985’in parfümüne 10 üzerinden 9 mu?
    Şaşırdım, aynı zamanda merak ettim doğrusu. Raşit Bey kokusu acaba (Tarzları farklı olabilir ama karakter olarak) Versace L’Homme tarzı birşey mi? Yoksa Eau Sauvage gibi kolonyamsı mı, ya da ikisinin ortasında mı?

    Lancome demişken değinmeden edemiycem. Hatırlıyorum da ortalamanın çok üstünde bir kaliteye sahip Hypnose’u baya bi eleştirmiş, resmen harcamıştınız. Ama epeydir görünmüyor, kaldırmışsınız. Düşüncelerinize hiç katılmadığım parfümlerden biriydi. Ben de bir designer meraklısı olarak sizden bu parfüm adına bir şans daha istiyorum. Yeniden yazar mısınız?

    0
    0
    1. Author

      Eau Sauvage’den ziyade Versace L’Homme’a oldukça yakın Sagamore.

      Hypnose Homme’u uzun zaman önce kullanmıştım. Açıkçası aklımda pek bir şey kalmamış. Kullandığım zaman pek beğenmemiştim. Yorum güncelliğini yitirdiği için kaldırmışım. Eğer ilerleyen zamanlarda elime geçerse tabii ki yazarım Hypnose Homme’yi.

      0
      0

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.