14 Aralık 2016 Çarşamba

Yeni çekilişe ne dersiniz :) (Kazanan belli oldu)

Çekilişi kazanan arkadaşımız belli oldu:

Asil: GÖRKEM NERGİZ   gs_86_48@mynet.com

Yedek: KUBİLAY PAMUK   kubillay@gmail.com

“Parfüm severe durmak yakışmaz” mottosuyla yeni bir çekiliş düzenlemeye karar verdim. Boyutları 1.5 ile 9 ml.arası değişen 10 decant ve numuneyi Parfüm Merakı’nın resmi instagram hesabını takip eden bir arkadaşımıza göndereceğim. Paketin içinde şu markalar olacak: “Slumberhouse, Maitre Parfumeur Gantier, Amouage, Bond No.9, Vertus, Comme des Garçons, Hermes ve Calvin Klein. Parfümlerin isimlerini sürprizi bozmamak için açıklamıyorum.

Yapacağınız şey yine çok basit. Parfüm Merakı’nın resmi instagram hesabı olan “www.instagram.com/parfummerakiofficial“ı takip etmeniz.

Parfüm Merakı sitesindeki bu başlığın altına katılmak istediğinizi bildiren mesaj yazmanız yeterli. Tabii mesajınıza mail adresinizi yazmayı unutmayın çünkü kazanana mail adresi üzerinden ulaşacağım.

Çekilişe katılım 14 Aralık Çarşamba 2016 tarihinde başlayacak ve 15 Aralık 2016 saat 13.00’de sona erecektir. Herkesin sadece bir katılım hakkı bulunuyor. Lütfen birden çok katılım gerçekleştirmeye çalışmayın. Böyle bir durumda çekiliş kazanılsa bile geçerli olmayacaktır.

Herkese bol şans 🙂

Parfüm Merakı’nın resmi instagram hesabı: www.instagram.com/parfummerakiofficial

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder