5 Mayıs 2024 Pazar

Hugo Boss Femme (2006)

Hugo Boss’un 2006 yılı çıkışlı kadın parfümü Femme, kendi internet sitesinde şu cümlelerle tanıtılmış: “Işıltılı, yumuşak ve pürüzsüz Femme, frenk üzümü ve mandalinanın meyveli notalarını kremsi, misk benzeri bazla birleştiren özgürleştirici derecede kadınsı bir koku. Madagaskar yasemini, gül ve oryantal zambaktan oluşan çiçek üçlüsü sıcak bir görünüm yaratıyor.”

Hugo Boss Femme’nin açılışı kadınsı meyvelerle gerçekleşiyor. Turunçgillerin baskın olduğu üzümsü yapı hoş ve leziz diyebilirim. Orta kısımda meyvelerin yerini kadınsı beyaz çiçekler alıyor. Canlı olmayan tek düze gül ve yasemin orta bölümü domine ediyor. Gülün daha önde olduğu orta notalardan sonra kapanışta standart miskle tenden ayrılıyor.

Femme, bilindik koku formuna sahip bir arkadaş. Kadınsı meyveli-çiçekli ana yapı, örneğine çokça rastlanabilecek tarza yakın duruyor. Meyveli gül teması değişim göstermeden ilerliyor. Hoş, modern ve basit form, sürpriz yapmıyor. Kalite anlamında ortalama davranıyor.

Kullanan çoğu kişinin beğenebileceği güvenli koku yapısı Hugo Boss gibi ana akıma hizmet eden marka için ideal denebilir. Harika ve sıra dışı bir gül parfümü arıyorsanız Femme size göre olmayabilir.

Hugo Boss Femme, Eau de Parfum formunda. Kalıcılığı iyi, etrafa yayılımı ortalamanın biraz altında diyebilirim. Ilık ilkbahar ve yaz günleri için hoş seçenek olabilir.

Koku Güzelliği:10/6.5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder