16 Aralık 2012 Pazar

Koku (Büyü - Sihir - Mucize Üçlüsü)


Koku (Büyü - Sihir - Mucize Üçlüsü)

Pek değerli parfüm severler.

Bir gün üniversitede kimya bölümünde eğitimini sürdüren Batuhan Ceylan bana e-posta aracılığı ile ulaştı. Kendisinin de bir parfüm sever olduğunu, amatör anlamda araştırmalar yaptığını ve yazdıklarını blogumda yayınlamak istediğini söyledi. Bir parfüm severi nasıl geri çevirebilirdim ki?

Fakat içerik anlamında Parfüm Merakı'nda değil de diğer blogum olan http://parfumhaberleri.blogspot.com'da yayınlayabileceğim yazısını.

Bu anlamda Batuhan Ceylan gibi parfüm sever arkadaşlarımın yazılarını diğer blogum olan http://parfumhaberleri.blogspot.com'da yayınlamayı düşünüyorum.

Böylece çok daha etkileşimli bir siteye sahip olabiliriz. Ayrıca sadece benim değil başka parfüm severlerinde fikirlerini özgürce yazabileceği bir platform oluşturabiliriz. Eğer böyle düşünceleriniz olursa bana e-posta adresimden ulaşabilirsiniz. Belli bir düzeyin üzerindeki yazılarınızı mutlulukla yayınlayabilirim.

Keyifli okumalar. 

9 yorum:

  1. Bende bir kimya lisans öğrencisi olarak şu an ayrı bir sevindim.Batuhan arkadaşıma ve sana PM duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili parfümmerakı şu radyoyu kaldırma işini bir kez daha mı düşünsen acaba :) Seven arkadaşlar olabilir ama öncelikle sayfalar geç açılıyor ve 2 parfüm incelemesini aynı anda açtığınızda cümbüş oluyor resmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman oylama yapalım. Radyoyu isteyenler ve istemeyenler oy versinler buradan :))

      Sil
  3. Radyo olmasın, yukarıdaki adsızla aynı kişiyim çift saymayın :)

    YanıtlaSil
  4. radyo olmasın mümkünse

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ettik parfümmerakı radyoyu kaldırdığın için. Blog kişisel bir sayfadır kendi istediğin gibi yaparsın normalde ama senin kullanıcıların görüşünü kendi görüşünden önde tutman hoş.

    YanıtlaSil
  6. güzel blog, ben takipteyim.

    YanıtlaSil