5 Mayıs 2013 Pazar

Parfüm Merakı Forumu



Merhabalar sevgili parfüm severler.

Parfümlerle ilgili yeni bir platform oluşturmak istedim. Yine blogspot (Google) üzerinde bir forum sitesi meydana getirdim. Parfüm Merakı blog sitesindeki mesaj yazma seçenekleri çok sınırlı olduğundan, bir çok farklı başlığa sahip forum uygulaması daha kullanışlı olacaktır. Her türlü parfüm paylaşımını sizlerde orada rahatlıkla yapabileceksiniz.

Yeni oluşturduğum parfüm paylaşım forumu şu: http://parfummerakiforumu.blogspot.com

Buraya üye olup, başlıklar açabilip, mesajlaşma olanaklarına sahip olacaksınız. Ayrıca sizlerinde yeni fikirlerini her zaman duymak isterim yeni platformun eksiklikleri ile ilgili.

8 yorum:

  1. Çok iyi olmuş hem yorumlara bakarak bir kanıya varabiliriz zaten siteniz çok güzel teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle çok iyi bir site.. almadan önce sürekli kontrol ediyorum artık..
    tavsiyelerinize göre Christian Dior Homme Intense 100 ml EDP aldım.. kokunun özelliklerini bana göre tam olarak anlatmışsınız.. güzel bir site..

    YanıtlaSil
  3. Gucci pour homme tavsiye edermisiniz? yani tavsiye edilir ve paraya kıyılır bir parfüm müdür?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2001 yılı çıkışlı olan ve kahverengi şişeye sahip Gucci Pour Homme'dan bahsediyorsanız parasının her kuruşunu hak eden bir parfüm. Ne yazık ki üretimi bitirildi. Artık bulunmuyor hiç bir yerde. Olsa da çok yüksek fiyatlara satılıyor.

      Fiyatı abartılı olmamak şartıyla gözünüz kapalı alınabilir eğer odunsu-tütsü tarzını seviyorsanız.

      Sil
  4. Merhaba. Türkiyede parfüm dalında cidden bilirkişi durumundasınız. Ben parfümümü değiştirmek istiyorum fakat bugüne kadar pek yardımcı olamadılar. Dha önce Jill Sander Sun kullandım şu anda da İssey Miyake kullanıyorum çok sık değiştirmem parfümümü fakat 2 yılı geçti sıkıldım artık. 21 yaşındayım ve genelde spor giyinirim. Issey miyake kokusuna yakın bu tarzlarda parfüm önerebilir misiniz acaba bana? Fark edilebilirlik ve kalıcılık önemli bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Parfüm Merakı blogundan artık parfüm önerisi veremiyorum ne yazık ki. Onun yerine yeni parfüm forumumuza bakabilirsin. Mutlaka aradığın parfümle ilgili konular vardır.

      Adresimiz: http://parfummerakiforumu.blogspot.com

      Sil
  5. Öncelikle böyle bi site yaptığınız için teşekkürler ben yaz mevsimine uygun ferah hafif bir okadar da kalıcı bir parfüm arıyorum bulunduğum ilde malesef istediğim parfümler yok internet üzerinde sipariş vereceğim parfümleri araştırırken blogu gördüm azzaro chrome bvulgari aqva versace blue vs parfümlere yapılan yorumlarda kimi çok kalıcı derken kimisi beğenmiyor parfüm artı ve eksileri kısmı nda kimine kalıcı derken kimisine. Farkedilirlik zayıf kimisinin üst notalarını bğenirken kimisine sabunsu demişsiniz kafam çok karışık :)) ben 27 yaşında beyaz tenliyim adanalıyım ve kimseyle pişti olmak istemem daha önce kullandığım parfümler ise kalıcı değildi ( str8 mavi dunlop acqua xo sarı avon ve oriflame parfümleri) yardımınızı bekliyorum azzaro ve bvulgari yada başkası şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Parfüm blogum üzerinden parfüm önerisi veremiyorum uzun süredir. Eğer forumumuza bakarsanız, orada istediğinize uygun konulara muhakkak ulaşacaksınız.

      Adresimiz şu: http://parfummerakiforumu.blogspot.com

      Sil