27 Ekim 2013 Pazar

İlk çekilişin kazananı belli oldu!


İşte oldu. Çekiliş tamamlandı. Kazanan belli oldu. Parfüm Merakı sitesinin ilk çekiliş talihlisi, yeni üyelerimizden birisi.

Kazanan: Fuat Kaynak
E-posta adresi: fuatkaynak85@gmail.com

Eğer herhangi bir sebepten ötürü Fuat Kaynak'tan cevap alamazsam, yedek talihliye göndermek zorunda kalacağım hediyeyi.
Yedek: İlker Sarıaydın
E-posta adresi: isariaydin@gmail.com

Fuat arkadaşımıza bir kaç dakika sonra mail adresi aracılığıyla ulaşacağım ve adres bilgilerini alacağım. Sonrasında da en kısa zamanda, içinde beğeneceğini düşündüğüm küçük sürprizlerle beraber hazırladığım paketi adresine göndereceğim. Tebrikler Fuat Kaynak. Ömrünün sonuna kadar şansının böyle olması dileklerimle...

Çekilişe katılan ve mesaj gönderen herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki haftalarda yeni çekilişlerde, elimdeki parfümleri bu şekilde sizlere ulaştırmaya devam edeceğim. Unutmayalım: "Paylaşmak güzeldir..."

23 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ben Carorina Herrera 212' yi çok beğeniyorum(ortalarından itibaren) ama bu kokuyu basit bulanlar var ve çok yaygınlaştı.
    Bana 212'yi andıran ama daha kaliteli bir parfüm tavsiye edebilir misiniz ?
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      212 Men'e benzeyen bir parfüme henüz rastlamadım.

      Sil
  2. Tüh..! O kadar sahte mail adresi açıp listeye eklettirdim ama yine de olmadı. Demek ki, Fuat ve İlker arkadaşlarımız benden daha çok sahte mail adresi açıp çekilişe öyle katılmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi...

      Sil
    2. Bak adamlar parfüm kazanmışlar, piyasada yoklar. Adamlar o kadar çok mail adresi almışlar ki, muhtemelen kazanan mail adresinin şifresini unutmuşlar, giriş yapamiyorlar :))

      Sil
  3. Aşkta kazanmak adına deyip kendimi teselli edeyim:)

    YanıtlaSil
  4. Aşkı da boşver eğitimde kazanayım bari :D

    YanıtlaSil
  5. Fuat Arkadaşımı Tebrik ediyorum. Bu arada teselli ikramiyesi veya amorti falan yokmu? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlker, ben milli piyango idaresi miyim amorti vereceğim :) Ayrıca Fuat Kaynak'a mail attım ama hala bana geri dönüş yapmadı. İlerleyen günlerde bir mail daha atacağım ona. Eğer hala yanıt alamazsam ondan, hediye senin olabilir :)

      Sil
    2. raşit bey mailimi attım,umarım geç kalmadım :) cok aksi bir iki gün gecirdim mailime ve bloga bakamadım :( umarım hediyemi alabilirim:)Bu arada diyer yazan arkadaş gibi bir çok mail adresi alıp atmadım...Allah şahitdir ve bu iş nasip işidir.saygılar...

      Sil
    3. 4 günün ardından Fuat bey bana ulaştı. Adres bilgilerinizi aldım. En kısa zamanda adresinize göndereceğim paketinizi.

      Sil
    4. Teşekkür ederim... :)

      Sil
  6. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. İlker Beye de ulasamazsanız, parfüm benim olsun mu? Şimdi İlker Bey zaten burada falan diyebilirsiniz. Ama ölümlü dünya, bugün var, yarın yokuz. Ben işimi garantiye alayım da..:))

    YanıtlaSil
  8. udv action parfumu(hermesi alamasakda bunu alırız) turkıye ye gelıyor mu gelıyorsa nerede bulabiliriz acaba?waatson mağazasında bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. UDV Action, bana söylendiğine göre Türkiye'de satışa sunulmuş. Fakat Action'lar sanırım sadece Evkur mağazalarında olacakmış.

      Detaylı bilgileri http://www.ulric-de-varens.com.tr/tr adresinden öğrenebilirsiniz.

      Sil
    2. Eğer ankara'da iseniz Panora AVM Watsons'da satılıyor. Jagler'in hemen yanında, fiyatı da 8 TL :)

      Sil
  9. bir şey danışmak istiyorum. hafif fresh bir parfumun 200ml edtsi mi 75mllik edpsini mi tercih etmeliyim sizce? fiyatları aynı

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar kargom geldi ve içinden cıkanlar şöyle; ulric de varens night 60ml,coconut paradise 20ml,udc action 20 ml-deneme boyu 2 ml; 1 bulgarı aqua marine,2 hermes eau de cologne(vintage),3 guerlian vetiver,4 christian dior aqua fahrenheit,5 chanel allure homme.6 chanel platinum egoiste :))) deneme boylarından vetiveri bilmiyodum sadece...Diyer deneme boyları bildigim ve kullandıgım parfümler :) raşit bey size tekrardan çok teşekkür ederim,saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullanman dileğimle :) Şansın hep böyle açık olsun.

      Bu arada UDC Action 10 ml. boyunda. Hermes - Eau de Cologne'yi nereden biliyordun? Bulması çok zor bir parfüm.

      Sil
  11. Yukarida o coşkuyla vurgu hatası yaptım sanırım udc action ve night'ı ve coconutu bilmiyorum.Ben deneme boylari için söylemiştim :) raşit bey hermes konusunda galiba haklısınız şöyleki; babam bu kokuyu kullanmıştı sene 2002 yılıydı hatırlıyorum ama galiba orange verte olanıydı tam emin degilim...

    YanıtlaSil