6 Nisan 2014 Pazar

Kedidir, kedi

Henüz bu sabah gördüm ve paylaşmak istedim :) Tarihe not olarak düşelim bizde.


8 yorum:

  1. Parfüm forumumu yoksa siyasal eleştiri platformu mu burası? Yok gezi olayları yok biber gazı yok kedi lobisi. Burada parfüm tanıtımı yapılıyorsa sadece o yapılmalı. Blogunuzu her siyasi görüşten insan takip ediyor. Birini kazanacaksın diye diğerlerini kaybetmek bencilliğe girmez mi? Bence herkes işini yapmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen "adsız" başkansının sitesinden -meli -malı ekleri ile görüş bildiremessin. site kime aitse istediği özgürlüğe sahiptir yazar, çizer bunu kimse kısıtlayamaz. tabi ülkemizin içinde bulunduğu durum yüzünden bazı kesimlere ters gelebiliyor böle şeyler. kolay değil koskoca MUZ cumhuriyeti yönetiliyor. parfum merakı mantık çerçevesi içerisinde lafını esirgememiş eline sağlık.

      Sil
  2. Bu kadar hoş bir karikatüre bile tahammül edememe durumu asıl dikkat çekmek istediğim. Bu site benim kişisel not defterim. Onun içindir ki, canım ne isterse onu not etmek hakkımdır diye düşünüyorum.

    Kimseyi kazanmak yada kaybetmek gibi de bir derdim yok. Kendimi insanlara beğendirmek gibi şeyler de artık yaşım gereği ilgimi çekmiyor. Ayrıca parfümlerle ilgili yazılar yayınlamak benim işim değil sadece hobim.

    YanıtlaSil
  3. Başlık bakımından burası bir parfüm platformu fakat. Parti Merakı olsaydı tamam ama mevzu parfüm Merakı olunca konular da sanki ona göre olmalı diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ''Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir..." (Friedrich Nietzsche)

      Sil
    2. arkadaşım kin kokuyorsunuz biraz parfüm sıkta üzerinde bu jakoben parti kokusu çıksın

      Sil
    3. "Eylemlerim demokratik, zevklerim aristokratiktir." (George Bernard Shaw)

      Sil
  4. canlarım benim.ben bu konuya niye girdiniz demeyeceğim,çünkü onu daha önce söylemiştim.
    türkiye ,amaaan ne yaparlarsa yapsınlar kendi hallerine bırakın diyecekleri bir yermi,el cevap...
    şindi bir algı operasyonu var,bir taraf hükümetin hırsızlığı,kokuşmuşluğu vs. üzerine herşeyi acaip anlamış,
    diğer tarafta bizi çekemeyen dış güçler her koldan saldırıyor olayını en cahil insanına kadar idrak etmiş.
    okkadar süperizki adamların intelligence ismini verdikleri istihbarat örgütlerinin ne yapmak istediklerini en cahil insanlarımız bile kendi adlarına analiz edip bize yutturulmak istenen zokayı şıppadanak anlamışlar.
    aferim bize .daha fazla anlatmaya gerek yok anlayan anladı ,anlamayanlarlada limon kolonyasını beynin
    en kılcal bölümlerine kadar şöyle sıkıca bi içine çeksin.

    YanıtlaSil