4 Aralık 2015 Cuma

Kazanalım, güzelleşelim :) (Çekiliş gerçekleşti, kazanan belli oldu)

Parfüm Merakı çekilişi sonlandı. Kazanan şanslımız: Hakan Merhaba. hmerhaba07@gmail.com

Değerli dostlar, hayatın paylaşınca güzel olduğunu malum reklamlar bize hatırlatırken, artık dolaptan taşmaya başlayan parfümlerimi ne yapacağıma dair kara kara düşünmeme gerek yok. Elimde bulunan ve bu gidişle kullanmaya asla sıra gelmeyecek parfümleri, çekilişle, bir şanslı arkadaşımıza vermek istiyorum, umarım bu küçük hediyemi kabul edersiniz.

Sadece bir şişe büyük boy parfüm yerine bu sefer farklı miktarlardaki decantlarımı hediye edeceğim. Parfümlerin ismini vermeyip, merakınızı daha da arttırmak istiyorum. Ayrıca ilk defa niş parfüm de hediye etmiş olacağım. Montale (iki kokusu), The Different Company (sanırım hangisi olduğunu tahmin ettiniz) gibi üç niş parfümün yanında Hermes, Boucheron, Jean Paul Gaultier, Bentley, Calvin Klein’in başarılı kokuları da pakette olacak. Ayrıca pek bilinmeyen veya üretimi bitmiş klasikleri de ekleyeceğim. Toplamda on beş farklı boydaki decantı kazanana göndermeyi düşünüyorum.

Çekilişe katılma kuralları her zaman ki gibi. Yapmanız gereken şey bu başlığın altına çekilişe katılmak istediğinizi belirten bir mesaj ve e-mail adresinizi yazmanız. E-mail adresinizi mutlaka yazın çünkü size mail yoluyla ulaşacağım ve kargo adres bilgilerinizi alacağım. Eğer çekilişte kazanan kişiye mail ile ulaşamazsam, bir başka arkadaşımıza şans doğmuş olacak. Onun için mutlaka sürekli kullandığınız mail adresinizi yazınız.

Çekilişe katılmak için tek şartım beni blogger/google hesabımdan takip etmeniz. Takip etmeyenler çekilişte kazansalar dahi hediyeyi alamayacaklar. Sonra söylemedi demeyin 🙂

5 Aralık 2015 saat 20.00’ye kadar çekilişe katılmak istediğinize dair mesajınızı yazabilirsiniz bu başlığın altına. Lütfen her arkadaş sadece 1 mesaj yazsın. Aynı kişinin iki ya da daha fazla mesajını tespit edersem çekilişe katılması mümkün olmayacak.

Bol şanslar 🙂

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder